Interflora

Interflora AB är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och driver idag Interflora Blomsterförmedling och fackhandelskedjan Interflora Fresh. De har blommor för alla tillfällen ich snabb leverans på samma dag. Pridukter från: Rosor, Buketter, Krukväxter, Begravningsblommor, Födelsedagsblommor, Presentkort och mycket mer.

Gå till butik

Interflora Topperbjudande

Topp erbjudande Nyhet: Blommogram - överraska någon idag

Nyhet: Blommogram - överraska någon idag

Kraften i en blomebukett är så stark och kan lösa nästan allt, att du bör prova det før din favorit! Det bästa vid Blommogram är, att det är så enkelt och smidigt. Du kan antingen beställa via interflora.se eller besöka din närmsta Interflora-butik. De har ett brett sortiment som är anpassat efter säsong för att du ska kunna hitta något som passar det speciella tillfället. Interflora erbjuder dig högsta möjliga kvalitet och säkra leveranser. De rikstäckande blomsterförmedling har ca 700 ombud i Sverige. Skicka blommor eller choklad idag med Blommogram från Interflora!

Visa erbjudande

Interflora Kuponger och rabatter

Special

Julblommor

Skicka fina julblommor till dina nära och kära!

Slutdatum 2018-12-27
Gratis

Prenumerera på vnyhetsbrev!

Interflora Erbjudanden

Överraska med Födelsedagsblommor

Överraska med Födelsedagsblommor

Födelsedagsblommor till varje tillfälle - bukett, dekoration eller plantering. Skicka de födelsedagsblommor som mottagaren uppskattar mest. I Interfloras färdiga produkter anänder de oftast rosor, nejlikor ocg germini. Skicka blommor till födelsedag!

Visa erbjudande
Bli medlem i The flower club - få 5% rabatt!

Bli medlem i The flower club - få 5% rabatt!

Jag älskar dig - säg det med blommor! Bli medlem i The flower club och få alltid 5% rabatt!

Visa erbjudande